Kontaktni podatki
+386 41 690 183info@lors.si

O podjetju

ZAKAJ NAS IZBRATI?

BOGATE IZKUŠNJE S PODROČJA GRADBENIŠTVA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2006. Od takrat pa do danes je bilo odgovorno za vrsto zahtevnih in manj zahtevnih projektov. V času rasti podjetij so izkušnje neprecenljive, kar cenijo tudi naše stranke, ki se ob novih projektih vračajo k nam.


PRISLUHNEMO NAROČNIKU

Zadovoljna stranka je pri nas na prvem mestu, zato radi prisluhnemo njihovim željam in potrebam. Do vsake stranke pristopimo individualno, kar vključuje ogled obstoječega stanja in skupno načrtovanje gradbenega posega ali projekta. Na podlagi izdelave in potrjene ponudbe naša ekipa z izkušnjami in znanji privede projekt do realizacije.

KAKOVOSTNI MATERIALI IN USTREZNA TEHNOLOGIJA

Pri izvajanju projektov vgrajujemo zgolj kakovostne materiale, kar se odraža na dolgi življenjski dobi naših gradbenih projektov in posegov. Pri gradnji je potrebno upoštevati specifične lastnosti materialov, saj le tako dosežejo predviden namen. Tehnologija gradnje je ključna za kvalitetno izvedbo, saj se z njo izognemo površni izvedbi in poskrbimo, da so materiali vgrajeni tako kot je to potrebno. Vse to nam uspeva z odlično ekipo sodelavcev in vso potrebno ustrezno gradbeno mehanizacijo.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih